Welkom bij Åkersjöns Fjällhotell!

Beleef de winter in Zweden en ontdek een ander soort wintersportvakantie. Ontdek de rust, de ruimte en de prachtige omgeving vanuit de comfortabele accomodatie met uitzicht over het bevroren meer Åkersjön en het omringende winterlandschap hier in Jämtland. Voor een winterwandeling stapt u vanuit de accomodatie de bossen in of bindt u de ski’s onder voor een langlauftocht over de wit besneeuwde bospaden.

Wanneer u wilt skiën in de omgeving kunt u gebruik maken van onze skipistes op slechts 2-4 km afstand.

Geniet van de prachtige sterrenhemels ’s-avonds en niet in het minst het noorderlicht. Een heerlijk avond voor de open haard, terwijl de temperatuur buiten ver onder nul zakt. Een lekkere kop warme chocolademelk of iets sterkers en lekker eten na een dag in de extreem gezonde en frisse buitenlucht.

Tevens bieden wij de mogelijkheid om te genieten van een warme sauna en en een outdoor jacuzzi met uitzicht op de bergen. Ofwel PUUR genieten.

Winteractiviteiten

Uiteraard is niet alleen de winter in Zweden mooi, ook ons extra seizoen de voorjaarswinter, waarbij de dagen weer langer zijn, en veel zon bieden, maar waar we nog steeds voldoende sneeuw hebben. De sneeuw ligt in de bergen vaak tot half mei begin  juni. De rust in de bergen is wedergekeerd, want voor sneeuwscooters zijn de omstandigheden niet meer optimaal.

Lees meer >

Accomodatie

U verblijft bij ons in ons kleinschalige hotel met een persoonlijke sfeer, wij vinden het belangrijk dat u zich goed thuisvoelt en zullen ons hier voor meer dan 100 % voor inzetten om uw verblijf tot een succes te maken. De 14 kamers die wij aanbieden zijn zowel tweepersoons kamers alswel familiekamers. Een deel van de kamers heeft uitzicht op het meer van Åkersjön.

Lees meer >

Zomeractiviteiten

De zomer biedt een prachtige natuur aan om te ontdekken, de blauwe meren, groene bossen. De natuur die zich volledig herstelt na de koude winter leent zich perfect voor heerlijke wandelingen of fietstochten, of een nacht doorbrengen op de visboot, het wordt immers niet donker hier tussen eind juni en half augustus. Wanneer het herfst wordt verandert de natuur weer volledig.

Lees meer >