Åkersjöns Fjällhotell logo grå

Vakantie in winterwonderland in Zweden. Onze kant en klare paketten.

Uw vakantie – onze zorg

Vakantie in winterwonderland in Zweden. Onze kant en klare paketten. Een week winterwonderland met meerdere activiteiten. Prijs vanaf 13.100 sek. Boekbaar vanaf kerst tot begin april van zondag tot zondag.

Een week winterwonderland met meerdere activiteiten

Prijs vanaf 13.100 sek. Boekbaar vanaf kerst tot begin april van zondag tot zondag.

Tijdens deze week kunt u genieten van de vele aspectien die wintersport te bieden heeft. Een wintersport in Zweden is namelijk zoveel meer als alleen skien, hoewel dit ook een dag in het programma staat. Maar daarnaast zullen we de omgeving verkennen met een sneeuwschoenhike en cross country skien. En als klapper op de vuurpeil trekken we er 2 dagen op uit met de sneeuwscooter, onze persoonlijke passie, die we zo graag met u delen.

Het programma zou er zo uit kunnen zien (aanpassingen door weersomstandigheden altijd mogelijk):

Zondag: Aankomst.

Maandag: Sneeuwschoenhike met lunch/fika boven kampvuur, met gids.

Dinsdag: Cross country skien, we gaan ons eerst voorzien van materiaal en vervolgens trekken jullie er zelf op uit, met duidelijke instructie, toch liever een gids mee? Kan eventueel ook.

Woensdag: We trekken de weidse natuur in met onze sneeuwscooters en rijden door uitgestrekte bossen en over dichtgevroren meren de mooiste uitzichten tegemoet. Als het weer het toestaat zullen we ook het hooggebergte in gaan, u zult verbluft zijn!! Sneeuwscooteren = verslavend.

Donderdag: Ook vandaag staan de sneeuwscooters voor ons klaar.

Vrijdag: Na voorgaande drukke dagen kunnen uw spieren toezijn aan een dagje sauna & jacuzzi of gewoon een klein wandelingetje en een goed boek. Dus vandaag even niets.
Wil je toch iets gaan doen bestaat de mogelijkheid om van 1 van onze samenwerkingspartners fatbikes te huren of misschien wilt u wel eens gaan ijsvissen. Dit kunnen wij uiteraard voor een meerprijs voor u regelen.

Zaterdag: Tijd om onze plaatselijke skipiste onveilig te maken, voorheen was deze skipiste in ons eigen beheer, maar nu heeft een Belgische familie dit overgenomen, dus bij het aanpassen van het materiaal kunt u gewoon Nederlands spreken. Uw lunch wordt geregeld in restaurant Drivan.

Zondag: Helaas zit er een hele week op en zult u vandaag weer naar huis gaan met de mooiste herinneringen.

Inclusief:
• 7 overnachtingen in gedeelde dubbele kamer (familiekamer ook mogelijk)
• Volpension, beddengoed , eindschoonmaak en Brabantse gastvrijheid.
• 2 dagtochten met sneeuwscooters
• Een helm kunt u van ons lenen (we hopen altijd dat de helm groot genoeg is, zodat uw glimlach aan het eind van de dag nog steeds in de helm past!)
• Gids tijdens 2 dagen
• Benzine
• Sneeuwschoenhike inclusief materiaal en gids
• Langlaufmateriaal
• Skipas en skimateriaal

Wat heb je nodig?
• Een geldig rijbewijs (voor de sneeuwscooter).
• Warme wintersportkleding, thermo onderkleding, goede handschoenen en warm schoeisel, muts, skibril, zonnebril.
• Een goed humeur.

Wat regel je zelf?
• Uw reis naar ons. U kunt vliegen met 1 overstap op Åre-Östersund (ÖSD) en daar vervolgens een auto huren voor de laatste 90 km naar ons. Wilt u liever geen auto huren, kunnen we voor een meerprijs u ook op (laten) halen bij het vliegveld. Meerprijs tot 4 personen 3500 kr, 5-8 personen 4500 kr.

Je kunt ook zonder overstap vliegen op Trondheim, Noorwegen en daar een auto huren voor de laatste 250 km.

Prijzen:
2 personen 17.500 sek pp
3 personen 16.250 sek pp
4 personen 15.750 sek pp
5 personen 14.850 sek pp
6 personen 13.850 sek pp
7 personen 13.375 sek pp
8 personen 13.100 sek pp

Betaling:
Het enige wat u vooraf betaalt zijn boekingskosten van 500 sek pp. En dit wordt ter plaatse verrekend met de eindsom. Uw loopt dus nier meer risico als deze boekingskosten.

Uiteraard is niet alleen de winter in Zweden mooi, ook ons extra seizoen de voorjaarswinter, waarbij de dagen weer langer zijn, en veel zon bieden, maar waar we nog steeds voldoende sneeuw hebben. De sneeuw ligt in de bergen vaak tot half mei begin juni. De rust in de bergen is wedergekeerd, want voor sneeuwscooters zijn de omstandigheden niet meer optimaal.

3 dagen exclusief sneeuwscooteren

Prijs p.p. vanaf 9.950 sek. Boekbaar vanaf kerst tot begin april van woensdag tot zondag.

Sneeuwscooteren = AVONTUUR en komen op plaatsen waar je anders niet kunt komen.
Sneeuwscooteren = VERSLAVEND
Sneeuwscooteren = ONZE PASSIE en we delen graag onze ervaring met onze gasten, velen zijn u al voorgegaan, sommige komen zelfs jaarlijks terug.

Gedurende 3 dagen maken we de meest prachtige tochten door oneidige bossen, over bevroren meren en door het hooggebergte. We passen ons tempo aan op de groep waar we mee rijden en er is voldoende tijd om foto’s te maken. We zullen ongetwijfeld tijdens een van deze dagen rendieren tegenkomen.

De groep houden we klein met maximaal 8 sneeuwscooters, iedereen bestuurt zijn eigen sneeuwscooter. Onze sneeuwscooters zijn stille milieuvriendelijke 4-takt machines en toch zul eenieder verbaast zijn over de oorverdovende stilte als we onze sneeuwscooters uitzetten voor een fika of lunch bij een knetterend kampvuurtje.

Wij zijn gevestigt in Åkersjön, Jämtland dat bekend is in heel Zweden voor de sneeuwzekerheid en voor de sneeuwscootermogelijkheden.

U verblijft in ons gezellige familiale hotel in een gedeelde dubbele kamer. Alles wordt voor u verzorgt, ontbijt, lunch en diner, drankjes koopt u zelf in onze sfeervolle bar. Na het sneeuwscooteren kunnen uw spieren tot rust komen in onze sauna of buitenjacuzzi. Wellicht kunt u zelfs het noorderlicht spotten vanuit de jacuzzi.

Aankomstdag: woensdag
Vertrekdag: zondag

Inclusief:
• 4 overnachtingen in gedeelde dubbele kamer (familiekamer ook mogelijk).
• Volpension, beddengoed en eindschoonmaak en Brabantse gastvrijeid.
• 3 dagtochten met sneeuwscooters. Een helm kunt u van ons lenen.
(we hopen altijd dat de helm groot genoeg is, zodat uw glimlach aan het eind van de dag nog steeds in de helm past!)
• Gids tijdens 3 dagen
• Benzine

Wat heb je nodig?
• Een geldig rijbewijs.
• Warme wintersportkleding, thermo onderkleding, goede handschoenen en warm schoeisel, muts, skibril, zonnebril.
• Een goed humeur.

Wat regel je zelf?
• Uw reis naar ons. U kunt vliegen met 1 overstap op Åre-Östersund (ÖSD) en daar vervolgens een auto huren voor de laatste 90 km naar ons. Wilt u liever geen auto huren, kunnen we voor een meerprijs u ook op (laten) halen bij het vliegveld. Meerprijs tot 4 personen 3500 kr, 5-8 personen 4500 kr.

Je kunt ook zonder overstap vliegen op Trondheim, Noorwegen en daar een auto huren voor de laatste 250 km.

Prijzen:
2 personen 13.900 sek pp
3 personen 12.500 sek pp
4 personen 11.950 sek pp
5 personen 11.250 sek pp
6 personen 10.950 sek pp
7 personen 10.500 sek pp
8 personen 9.950 sek pp

Betaling:
Het enige wat u vooraf betaalt zijn boekingskosten van 500 sek pp
En dit wordt ter plaatse verrekend met de eindsom. Uw loopt dus geen risico meer als deze boekingskosten.