Aktuellt

Här kan du läsa vad som är på gång hos oss.

Har du frågor? Välkommen att ringa 070-349 64 44 eller skicka ett mail.

Åkersjöns Fjällhotell
Åkersjöns Fjällhotell25/03/2020 @ 19:25

Välkomna på UTOMHUS SKOTERBINGO med underhållning av Dennis Edfalk på lördag den 28 mars kl 16 utanför Åkersjöns Fjällhotell 🎸🎶 🕺🏻Utegrillen är igång och hamburgare serveras. Vi har även utebar men vi följer myndigheternas rekommendationer och håller glest kösystem "en och en" för er som vill handla i baren.

Pris bingobricka 15 kr 🎲
Hamburgare med bröd 60 kr 🍔
Swishbetalning på plats 💵

1:a pris - En rulle toapapper 🎉 Övriga priser lite smått & gott.

Varmt välkommen till fjälls och Åkersjöns Fjällhotell!
Tel. 070-349 64 44 | info@akersjonsfjallhotell.com
www.akersjonsfjallhotell.com

Åkersjöns Fjällhotell
Åkersjöns Fjällhotell25/03/2020 @ 7:21

De kan vara så jäkla tydligt alltså🤔, buffe får man ha bara det inte är trängsel i kö och vid buffen.
Men vi kör fredag pizzaservering, så beställ gärna i förväg för att underlätta. Frukost blir buffe som vanligt, med halvfull beläggning lär det inte vara trängsel där, gäller väl att sprida ut de smågrupper jag har.

Åkersjöns Fjällhotell
Åkersjöns Fjällhotell24/03/2020 @ 16:01

Nu buffe inte längre är tillåten, blir det antingen bordsservering eller take away, men vi ger inte upp såklart! Fredag pizza som vanligt, beställ gärna i förväg på 070-3496444 ange om du vill ha kebab, bacon/champignon eller hawai och vilken tid du hämtar eller vill äta hos oss, så kan vi planera lite bättre och sprida ut er i våra stora matsaler. Om lördag återkommer vi med mer info snart!

Åkersjöns Fjällhotell
Åkersjöns Fjällhotell23/03/2020 @ 21:27

Nu finns ett nytt nummer av FJELLNYTT ute inför PÅSKEN i Ansättfjällen! 🐓☀️⛷ På grund av rådande omständigheter har Föreningen Ansättfjällen valt att publicera detta nummer endast online och ej som papperstidning hos våra medlemmar, välkommen att ladda ner den här → https://rb.gy/0xwegb Likaså reserverar vi oss för att annonserade evenemang mm tyvärr kan bli (och vissa är redan) inställda med kort varsel utifrån myndigheternas rekommendationer - vi hoppas på allas förståelse för detta och ber er kontrollera med arrangörerna vad som beslutas ❤️

ℹ️ Info om aktiviteter, mat & boende i Ansättfjällen samt handling för avhämtning och utkörning av livsmedel finns hos våra INFOPOINTS Servicepunkt Handlarn Rötviken och Valsjöbua Lanthandel i Valsjöbyn som båda även är Apoteksombud. Här finns också drivmedel och det gör det även hos tidigare Camillas Mackomat i Åkersjön som numera har tagits över av Birgerssons Bensin AB. Valsjöbua är även en så kallad SOT-punkt (Service och Trygghetspunkt) som håller viss krisberedskap och öppnas vid storm, brand och andra extraordinära händelser.

OBS! Vi påminner igen om att vår tidning har det nya namnet Fjellnytt. Det beror på att vi fått veta efter många år att Fjällnytt är ett registrerat varumärke, av ett annat företag, så måste vi byta namn på vårt informationsblad. Några namnförslag har kommit in, lämna gärna in fler till styrelsen på info@ansattfjallen.com. Tills vidare använder vi namnet Fjellnytt.

Varmt tack till Rut Magnusson på Fjällbjörken design som är den som producerar varje Fjellnytt åt Föreningen Ansättfjällen!

Föreningen Ansättfjällen önskar er alla en Glad Påsk samt en solig och härlig vårvinter - sköt om er! 💙☀️💚

//Pernilla

Åkersjöns Fjällhotell
Åkersjöns Fjällhotell23/03/2020 @ 18:16

😔😪😔

Åkersjöns Fjällhotell
Åkersjöns Fjällhotell22/03/2020 @ 7:51

Har du tagit med fel telefon igårkväll, hör av dig omgående, det är någon dom saknar den väldigt mycket. Bild för uppmärksamhet. Ring mig på 0703496444 eller 0703451388

Ladda fler >