Åkersjöns Fjällhotell logo grå

Accomodatie

U verblijft bij ons in ons kleinschalige hotel met een persoonlijke sfeer, wij vinden het belangrijk dat u zich goed thuisvoelt en zullen ons hier voor meer dan 100 % voor inzetten om uw verblijf tot een succes te maken.

De 14 kamers die wij aanbieden zijn zowel tweepersoons kamers alswel familiekamers. Een deel van de kamers heeft uitzicht op het meer van Åkersjön. Het ontbijt zit bij de prijs in, en wil je er half pension bij boeken is die mogelijkheid er uiteraard ook.  Verder zorgen wij ervoor dat de bedden gedekt zijn, en dat de eindschoonmaak verzorgt wordt. 

Ontbijt wordt opgesteld in de eetzaal tussen 8 uur en half 10, tenzij we iets anders hebben afgesproken. Wij houden van flexibelheid. Hoe laat je ’s-avonds wilt eten, bepaal je dan ook zelf.

Als gast kun je onbeperkt gebruik maken van onze relax/spa afdeling met sauna en outdoor jacuzzi. Ook het zonneterras met prachtig uitzicht staat volledig ter beschikking.

Vaak is er de mogelijkheid om in de bar een drankje te bestellen of gewoon lekker bij te komen van een heerlijke dag. Of toch liever met een boek voor de openhaard in onze whiskeylounge?

We beschikken over een gastkeuken indien u uw eigen maaltijd ’s-avonds zou willen bereiden. Hierbij willen we wel vermelden dat er in de directe omgeving geen winkel is, dus u dan eigen vervoer nodig heeft.

Heeft u toch liever een vakantiewoning? Wij hebben bij onze eigen boederij een 8-persoons vakantiewoning, met een fantastisch uitzicht over het meer van Åkersjön. Eigen vervoer is hier uiteraard wel handig. Deze woning (stuga) heeft een volledig ingerichte keuken, een badkamer en 4 slaapkamers waarvan 2 slaapkamers met 2 gewone bedden, en 2 slaapkamers met een stapelbed.Beddengoed en handdoeken neemt u zelf mee.

Boek uw verblijf, zoekdata en prijs >